Verksamheten vilande – besök gärna våra partners. Anmäl dig till nyhetsbrevet där vi meddelar framtiden!

Ett stänk av din drömpool: Dyk in i avkopplingens värld och njut!

Skapa en oförglömlig staycation för din familj och ge familjen den bästa semestern på länge - på hemmaplan
img-1

Få din oas gnistrande och säker

Tänk dig att ha en personlig swimmingpool i din egen trädgård som kan förbättra din livsstil på olika sätt. Under varma sommardagar är det en lyx och ett nöje som inte går att jämföra med att ha tillgång till en privat pool. Men glädjen slutar inte där. Tänk dig att lära dina barn att simma medan de leker med alla sina poolleksaker, allt medan du befinner dig i bekvämligheten av din egen trädgård. Din pool kan verkligen vara en perfekt plats för familjebindning.

Att äga en pool innebär också friheten att arrangera minnesvärda poolfester med dina nära och kära. Tänk dig att grilla dina favoriträtter och smutta på cocktails vid den glittrande poolkanten till solnedgången. För barn är en egen pool en dröm som går i uppfyllelse. De kan öva på att simma, bygga upp självförtroende och uppleva glädjen av att leka i vattnet.

Att besöka offentliga simbassänger eller inomhuspooler kan ta mycket tid och vara dyrt. Att äga en egen pool är därför ett utmärkt sätt att spara både tid och pengar. Du kan använda din pool när som helst utan att behöva oroa dig för någon annan som bryter mot din integritet.

Avslutningsvis är en pool i din trädgård ett värdefullt tillägg till vilket hem som helst och erbjuder oändlig underhållning, avkoppling och social interaktion. Så varför inte dra nytta av din trädgård och förbättra din livsstil med en personlig swimmingpool?

Poolsortiment

Vilka pooler finns det

Det finns en uppsjö av olika pooler på marknaden. Allt från “billiga plastbaljor” till riktiga pooler som håller i närmare 100 år – JA, du läste rätt, 100 år. Som en perentes finns det pooltäckning som håller för 100kg/m2 – läs om lamelltäckning här –>

Rektangulära pooler

En rektangulär pool är en klassisk form som skapar en avkopplande oas och finns i olika storlekar och material. De kan anpassas med tillägg som jetstream eller vattenfall. Pooler av hög kvalitet har oftast tendens att öka värdet på ditt hem.

Runda pooler

En av de stora fördelarna med en rund pool är att den tar upp mindre yta än en rektangulär pool vilket kan vara idealiskt för trädgårdar där utrymmet är begränsat. Runda pooler kan också skapa en mer organisk och avslappnad känsla i trädgården då de kan smälta in bättre med omgivningen än rektangulära pooler.

Åttaformade pooler

Åttaformade pooler är ett populärt alternativ för många poolägare då de ger en estetiskt tilltalande form som bryter av mot de vanliga rektangulära eller ovala poolformerna. Dessutom är åttaformade pooler ofta lite mindre vilket gör dem perfekta för mindre trädgårdar eller mindre familjer. Även om de har en mindre yta så ger de fortfarande tillräckligt med utrymme för att simma och leka i poolen.

img-2

Rektangulär pool

Thermopool

Thermopoolen är det absolut bästa valet för poolkonstruktioner idag med en perfekt passform och extra hård insida.

Den är stark, hållbar och har effektiv dränering och isolering. Med en Thermopool investerar du i det bästa för din hälsa och fritid.

Koppla av och njut av en fantastisk pool som är en symbol för kvalitet och innovation. Välj Thermopool idag för en simupplevelse på en helt ny nivå!

Hållbarhet

100 år

Alla storlekar

I steg om 25 cm

Svårighetsgrad

4/10

Rektangulär pool

Sverigepoolen

Poolstommen är tillverkad av förstklassig stål som har behandlats med Magnelis® – den enda magnesiumbeläggningen godkänd av SITAC för högsta nivån av korrosionsbeständighet. Med denna fantastiska beläggning kan vi erbjuda överlägsen skydd mot rost och säkerställa en lång livslängd för din pool.

Hållbarhet

50 år

Alla storlekar

I steg om 1 meter

Svårighetsgrad

5/10

Runda pooler

Rund pool

Den vackra cirkulära poolen finns i olika storlekar och passar i vilken trädgård som helst. Den kan vara så liten som 3 meter eller så stor som 10 meter i diameter. Njut av en fridfull oas, arrangera en poolfest eller flyt runt ensam eller med dina barn och koppla av från daglig stress. Upplev avkoppling och roligt hemma med denna fantastiska pool.

Hållbarhet

100 år

Alla storlekar

I steg om 1 meter

Svårighetsgrad

4/10

Åttaformade pooler

Åttan

Redo att förvandla din bakgård till ett lyxigt badparadis?

Våra pooler är tillverkade med toppmodernt, högkvalitativt stål som behandlats med Magnelis® – den enda magnesiumbeläggningen godkänd för överlägsen korrosionsskydd.

Inte nog med att vår åttakantiga design erbjuder installationsflexibilitet, den garanterar också årsvis av njutning och avkoppling för dig och din familj.

Med en åttaformad pool kommer du att ha den ultimata trädgården till att koppla av och skapa nya minnen. Investera i din lycka idag genom att välja den åttaformade poolstommen!

Hållbarhet

50 år

Alla storlekar

I steg om 1 meter

Svårighetsgrad

5/10